Prihlásiť sa

IBAT.TU je bistro pre milovníkov pouličných jedál, ale aj klasiky. Robíme, čo nás baví a robíme to s láskou (k jedlu) 😊. Každý klasik si pochutí na pečených grulach (zemiakoch) s bryndzou alebo s kyslou kapustou, s trhaným mäsom, či s hubami. Teľacia rizka alebo vyprážaný syr tiež ulahodí nejednému stravníkovi. Všetko čerstvé, všetko fresh pripravené od srdca.   Suroviny vyberajú kuchári prísnym okom s dôrazom na kvalitu a lokálnosť. Bio mäsko do burgrov a bryndzu na zemiačky máme z Ekofarmy Važec. Sendviče podávame na domácom kváskovom chlebíku s láskou pečenom v Kežmarku.   Špecialitkou IBA.TU je PASTRAMI – jemne zaúdené mäkké hovädzie mäso. Celý proces prípravy robia naši kuchári – od varenia „laku“ cez údenie až po dusenie v pare. Teda takmer celý proces, kravu vychovajú v Ekofarme Važec.   Mysleli sme aj na zdravo sa stravujúcich a milovníkov zvierat – tých, čo zvieratá milujú, ale nejedia. Vegan burger ulahodí aj nevegánovi. Strukovinové „mäso“ ochutené čerstvými bylinkami, tofu marinované v home-made marináde… Žiaden polotovar, ale naša výroba.   Nikde v Tatrách IBA.TU zapijete dobroty spišským pivom Zipser.   A dezert ku káve? – Vafle s Nutellou a banánom alebo s mascarpone a lesným ovocím.   Prajeme Vám dobrú chuť!

Poskytované služby

Lokalita

Pridať hodnotenie

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Personál
Cena
Lokalita
Kvalita